INFECCIONS PER SV40 I MALALTIES HUMANES

Diverses línies d’evidència indiquen que les infeccions de SV40 ocorren avui en individus no exposats a vacunes contaminades. SV40 s’ha detectat en subjectes sans, així com en pacients amb malalties malignes i no malignes. En nens petits s’ha observat que excreten SV40 en l’orina i la femta, s’han detectat seqüències de SV40 en cèl·lules de la sang dels adults sans i els receptors de trasplantament d’òrgans.

Un aspecte important de la investigació ha estat el vincle amb el càncer humà. Els tipus de càncer humà reproduïbles i trobats associats amb SV40 són mesoteliomes, tumors cerebrals, osteosarcomes, i limfomes. Aquests són els mateixos tipus de tumors que són induïts en el model de tumor amb hàmsters. Una qüestió central en l’etiologia del càncer és si el virus és funcionalment important en els tumors en els quals es detecta. Una indicació d’un efecte funcional per SV40 en el càncer humà prové d’estudis de metilació; la metilació és un mecanisme de silenciament de gens en els tumors humans. Una altra línia d’evidència prové d’estudis d’immunohistoquímica.

La prevalença d’infeccions de SV40 en diferents poblacions humanes continua sent desconeguda. Assaigs serològics han estimat la prevalença entre el 2% – 20%, però la prevalença real és difícil de mesurar. La resposta immune humana a SV40 està sense caracteritzar, i els assajos es compliquen per l’existència d’epítops de reacció creuada (regions en la superfície d’un antigen que desencadenen una resposta d’anticossos corresponent) entre SV40 i els poliomavirus humans àmpliament prevalents BKV i CJV .

És una qüestió d’importància per a la salut pública és identificar qualsevol paper causal que el SV40 pot tenir en la malaltia humana, especialment en aquells càncers que s’han associat amb marcadors de SV40. Les qüestions importants que necessiten ser investigades inclouen la prevalença d’infeccions de SV40 en diferents poblacions , la manera de transmissió del virus de persona a persona, la patogènesi de les infeccions en individus susceptibles, i els efectes virals i les cèl·lules canceroses. Això donarà lloc a nous instruments de diagnosticar, tractar i estratègies de prevenció.

CARICATURA NO A LAS VACUNAS

Sin categoría

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 3 14 ?